Wim BevelanderWim Bevelander

Al 30 jaar reist Wim door het land om op te treden. Een enkele keer met een band, meestal met een akoestische gitaar, maar altijd met Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Hij doet uitspraken die blijven haken, die je confronteren of bemoedigen.

Discografie
1983: Goeie Grond (folk, gospel)
1986: Postzegel (pop, rock, luisterlied)
1989: Kontrast (pop, rock, gospel)
1994: Je bent uniek (kinder-cd)
1996: Het Boek (kinder-cd)
2003: Ik zie je zitten (kinder-cd)
2005: Integer (akoestisch live/cabaret)
2007: Postzegel en 25 andere liedjes (dubbel/verzamel-cd)
2007: Wat er ook is… (kinder-cd)
2008: Als niets meer rijmt (pop)
2011: ZOU't (pop)

Behalve op de hierboven genoemde cd's, vind je liedjes van Wim Bevelander op kinder-cd's van Stichting Opwekking, Putten en op Kinderboekenweek–cd's van Highway Music, Harderwijk. Wim heeft gewerkt als leraar in het Basisonderwijs, was opleidingsfunctionaris en later coach bij Stichting De Hoop en gaf les aan leerlingen van het vmbo. Daarnaast was hij lange tijd zangleider, jeugdleider en enkele jaren voorganger in dienst van een Evangelische Gemeente. Momenteel is hij voornamelijk actief als spreker, zanger en schrijver.

Wim Bevelander is ambassadeur van World Vision. Meer informatie: www.wimbevelander.nl

Meer over de kindermusical Joppie van Wim Bevelander