Rebecca SteenbergenRebecca Steenbergen

Rebecca is geboren in het Flevolandse Emmeloord en groeit op in het vissersdorp Urk. Al vanaf haar 5e krijgt ze intensief zangles en treedt ze met regelmaat op in kerken door heel Nederland.

Tijdens haar jeugd werkte ze mee aan diverse musicals en volgde ze gitaar - en pianoles. Rebecca studeerde in 2006 af voor haar studie Kunst & Cultuur met als hoofdvak muziek. Aansluitend werkte ze een jaar lang als muziekdocente bij het muziektheater van Quintus in Kampen. Ze werkte mee als backing vocal aan diverse optredens en CD opnames, trad maandelijks op met haar band 'The Ambassadors' en zong bij black gospel formatie 'Celestis'.

Inmiddels woont Rebecca in Almere en is getrouwd met Bart Sotthewes. Ze is niet meer weg te denken uit de Nederlandse gospelmuziek industrie en werkt daarnaast in de gehandicaptenzorg, geeft privé zangles, is coach bij twee Kids Crew koren en leent haar stem met regelmaat aan voice-overs voor onder andere bedrijfsfilms en reclamespots. In 2010 kwam haar eerste (gospel) album 'World Unknown' uit, waaruit duidelijk blijkt dat God centraal staat in haar leven. In mei 2013 verscheen haar tweede album; 'This time around'. Hierbij wordt duidelijk dat Rebecca zichzelf nog meer gevonden heeft de afgelopen jaren. Een popplaat met sferische invloeden en een duidelijke boodschap. Inmiddels is Rebecca te horen geweest op diverse locaties en festivals zoals Opwekking, New Wine, het Xnoizz Flevofestival en Nederland zingt en 'de verandering' van de EO. Daarnaast treedt ze regelmatig op tijdens (speciale) kerkdiensten, concerten, bruiloften en feesten.

Meer informatie: www.rebeccamusic.nl

Meer over Indescribable (Just for me) van Rebecca Steenbergen