Eén doel (Come to worship)

Auteurs: Elisa Krijgsman (Engelse tekst: Belinda van de Loo)
© Small Stone Media t/a Reli Songs

Het lied "Eén doel" is ontstaan vanuit de gedachte om een duidelijke gerichtheid te benoemen wat de kerk verteld waarom ze wekelijks bij elkaar komt. Het spreekt over een uitgesproken verlangen naar meer van God, wetende dat onze lofprijs Gods troon is. Het spreekt ook van geloof over een God die aanwezig is op basis van Math.18:20 waar staat dat God in ons midden is/wilt zijn, waar twee of drie in Zijn naam bijeen zijn.

Tegelijkertijd heeft schrijver Elisa Krijgsman een concept vertaling gemaakt welke is verfijnd door Belinda vd Loo. Daarbij is gekozen om niet zozeer een letterlijke vertaling te maken van de Nederlandse tekst maar om de boodschap van de tekst prioriteit te geven. Dit resulteerde in de Engelse vertaling 'Come to worship'.

Het lied is tevens een verwoording van de missie die Elisa Krijgsman heeft op het gebied van lofprijs en aanbidding en waar hij jaarlijks een uiting aangeeft d.m.v. het jaarlijkse evenement Come2Worship. Dit initiatie is sinds 2004 gestart door Elisa en inmiddels zijn er al 8 van deze weekenden geweest.

Ook dit jaar zal er een weekend plaatsvinden, nl. van 31 januari t/m 2 februari op De Kroeze Danne in Ambt Delden. Voor meer informatie hierover kun je terecht op www.come2worship.nl

Dit lied is niet meer gratis te downloaden, maar beschikbaar via www.gospelmusic.nl
De tekst van dit lied is nog wel beschikbaar, klik hier

Sample bestand

Bladmuziek bestand

Download bladmuziek

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/zingeennieuwlied.nl/httpdocs/lib/c_reacties.php on line 56


Login in om te kunnen reageren

Reacties