Hij laat ons niet vallen (We will not be shaken)

Auteurs: Brian Johnson, Bobby Strand, Ben Fielding, Bob Hartley en Chris Greely
Ned. tekst: Harold ten Cate
© 2014 Bethel Music Publishing/Hillsong Music Publishing (adm. by Smallstonemediasongs.com).
All Rights Reserved. Used by Permission.

Aanbiddingsmuziek is per definitie gericht op God. Veel muziekteams verwerken dit in de liedjes zelf, maar het team van Bethel Music gaat een stap verder. Hun nieuwste aanbiddingsalbum ‘We Will Not Be Shaken’ werd bovenop een berg opgenomen. NEEMA en Ecovata brengen het album in twee versies uit in Nederland.

Bethel Music is de verzamelnaam voor een groep aanbiddingsleiders en schrijvers die allemaal verbonden zijn aan de Bethel Church in het Californische Redding. De kerk is één van de meest invloedrijke gemeenschappen ter wereld als het gaat om aanbiddingsmuziek. Het team van Jesus Culture komt ook uit deze omgeving en de stijl is herkenbaar en vol passie. Het Bethel Music team wordt geleid door het echtpaar Brian & Jenn Johnson.

Met het nieuwe album ‘We Will Not Be Shaken’ wilde het team de belijdenis van dat lied visueel maken. Op een bergtop bij Redding werd daarom een podium gebouwd waar de nieuwe liederen met het muziekteam en gemeenteleden werden gezongen en opgenomen. Het resultaat is één van de meest indrukwekkende live albums die Bethel Music tot nu toe heeft voortgebracht. Een los verkrijgbare deluxe editie bevat ook een DVD met daarop het concert (van de late middag tot in de avond) sfeervol geregistreerd. Het team deelt tussen de liedjes door getuigenissen.

De nieuwe liedjes van Bethel Music winnen per jaar aan populariteit. Dat zal zeker ook gelden voor de elf nieuwe tracks, waaronder de indrukwekkende titelsong en het meeslepende ‘In Over My Head’ dat nu al een viral video op social media is geworden.

Alle liedjes van ‘We Will Not Be Shaken’ zijn al vertaald in het Nederlands onder toezicht van publisher Small Stone Media en de bladmuziek wordt beschikbaar gemaakt op en via het platform www.zingeennieuwlied.nl, dat kerken inspiratie biedt voor nieuwe muziek.

Bestel de cd via Ecovata

Dit lied is niet meer gratis te downloaden, maar beschikbaar via www.gospelmusic.nl
De tekst van dit lied is nog wel beschikbaar, klik hier

 

Sample bestand

Bladmuziek bestand

Download bladmuziek

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/zingeennieuwlied.nl/httpdocs/lib/c_reacties.php on line 56


Login in om te kunnen reageren

Reacties