Voor eeuwig dicht bij U (2)

Wij verhogen uw naam

Orig. titel: Be lifted higher
Auteurs: Klaus Kuehn en Thomas Miller (Gateway Worship)
Ned. tekst: Tanja Lagerström
© 2012 Gateway Create Publishing. Adm. Smallstonemedia.com

Speciaal voor het eerste Nederlandstalige Gateway Worship project en de live opname kwam Zach Neese, aanbiddingsleider van Gateway Church, naar Nederland. Hij is ook nauw betrokken bij de diverse Amerikaanse Gateway albums en benadrukte tijdens zijn bezoek aan Nederland opnieuw het belang van aanbidding. “Als je een nieuw lied aan de gemeente introduceert, geef je haar eigenlijk een soundtrack voor het wandelen met God” aldus Zach. De betrokkenheid van Zach Neese is eigenlijk een goed voorbeeld van hoe Gateway werkt en wat ze verstaat onder het ‘doorgeven van zegen’. Door te investeren in plaatselijke kerken en aanbiddingsleiders, worden de aandacht en de harten van mensen gericht op God. En daar ligt volgens Zach en Gateway de sleutel voor het leven dat God  mensen wil geven!

Nederlandse aanbiddingsleiders Reyer van Drongelen, Steven van Kranenburg, Maaike van Zuilekom, Bertina Grijpstra, Junior Effah-Bekoe en Christian Jager delen die visie van harte. Ze hebben elk op hun eigen manier al brede ervaring als het om moderne aanbidding gaat. Steven van Kranenburg en Maaike van Zuilekom bijvoorbeeld waren lid van de Ronduit Praise band. Reyer van Drongelen maakt deel uit van de huidige BEAM Worship band die op de EO Jongerendag speelde. Bertina Grijpstra is actief in Hearts United en Christian Jager maakt op zijn beurt deel uit van Gospel4U. De ‘benjamin’ van het gezelschap is Junior Effah-Bekoe; een zestien-jarige jongen die in zijn gemeente (Thousand Hills in Hilversum) deel uitmaakt van hun ‘Alive’ beweging.

Het is dus een breed gezelschap dat de nieuwe Nederlandse liederen vertolkt op ‘VOOR EEUWIG DICHT BIJ U’. En dat laat gelijk de missie van het album zien: de kerk in haar volle breedte aanspreken en aansporen tot aanbidding. De Gateway Church in Amerika ziet het project als het doorgeven van zegen, wat op haar beurt deuren opent voor de kerken in Nederland!

De gratis download termijn van dit lied loopt langer door tot 5 december 2015.

NB Alle bestanden (mp3, bladmuziek en meer) zijn in één bestand verpakt.
Hebt u problemen met downloaden? Lees hier enkele tips

Sample bestand

Bladmuziek bestand

Download bladmuziek

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/zingeennieuwlied.nl/httpdocs/lib/c_reacties.php on line 56


Login in om te kunnen reageren

Reacties