Zoek rust mijn ziel

Auteurs: Judith Koedoot & Marcel Koning
Tekst: De Nieuwe Bijbelvertaling
© 2013 Small Stone Media

Marcel Koning vertelt je graag nog iets meer over dit liedje en hoe het is ontstaan.

“Ik voel me echt bevoorrecht dat meer en meer mensen de site woordenvanwaarde.nl weten te vinden en aangeven dat de liederen en de verhalen op dit blog hen inspireert. En dat het ook muzikanten inspireert. Zo kwam ik in contact met Judith Koedoot. Ik ken haar man, Jakob. We hebben ooit in het Ronduit Gospel Choir (nu Forever Worship) nog naast elkaar gestaan geloof ik.”

“Judith schrijft ook liedjes. Al vanaf heel jong, en we besloten samen een liedje te schrijven. Zoals wel vaker vond ik inspiratie in een lijstje teksten die Annemarie mij regelmatig stuurt.”

Rust
Zoek rust mijn ziel bij God alleen, van Hem blijf ik alles verwachten. Hij alleen is mijn rots en mijn redding, mijn burcht, ik zal niet wankelen. Psalm 62:7-8

“Dat ik deze tekst heb gekozen is niet helemaal toevallig. Ik beschouw dit lied als het ‘november’ lied, ik wil iedere maand een nieuw lied schrijven. Maar het leven is zo vol op zo'n moment, dat ‘rust’ echt even een thema is. En ik denk dat de december maand voor iedereen een opeenstapeling van afspraken, verplichtingen en deadlines is met de feestdagen voor de deur.

Juist dan hoop ik dat dit lied je in de onrust ook een rust moment geeft. Zoals de drumgroove ook actief stopt op een paar plekken in het lied.”

Dit lied is niet meer gratis te downloaden, maar beschikbaar via www.gospelmusic.nl
De tekst van dit lied is nog wel beschikbaar, klik hier

Sample bestand

Bladmuziek bestand

Download bladmuziek

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/zingeennieuwlied.nl/httpdocs/lib/c_reacties.php on line 56


Login in om te kunnen reageren

Reacties